NVM Nieuws

...

Frits Markus nieuwe vakgroepvoorzitter NVM Wonen


door NVM op 16//2017, 3:20:39

Tijdens de Ledenvergadering van de vakgroep NVM Wonen vandaag is Frits Markus, NVM-makelaar en -taxateur te Barendrecht gekozen tot nieuwe voorzitter van de vakgroep Wonen. Hierdoor is hij tevens lid geworden van het Algemeen bestuur NVM. Frits Markus volgt daarmee Anke Bodewes op die na bijna zes jaar haar taak overdraagt.

Lees meer...
...

Lief


door NVM op 13//2017, 1:34:44

Een lieve stad, dat was de laatste wens van de pas overleden burgemeester van Amsterdam, Eberhard van der Laan. Ik woon niet in Amsterdam, maar verblijf er wel vaak dus voel mij toch verplicht om te bedenken hoe ik invulling kan geven aan deze wens. Lief, wat is dat eigenlijk?

Lees meer...
...

Veel werk aan de winkel


door NVM op 14//2017, 9:51:3

“Nederland wordt duurzaam”, staat in het regeerakkoord van het nieuwe kabinet. Het einddoel is om in 2050 CO2-neutraal en gasloos te zijn. De gebouwde omgeving en daarmee ook de koopwoningen met een aandeel van 60% in de woningvoorraad spelen hierbij een belangrijk rol. Een prachtige ambitie, maar wat mogen we verwachten?

Lees meer...
...

Nieuwe makelaars en taxateurs november 2017


door NVM op 14//2017, 12:50:11

De NVM heeft deze maand een nieuwe groep makelaars en taxateurs welkom geheten bij de vereniging. Zij legden maandag 13 november tijdens de beëdiging de eed of belofte af, waarmee ze aangeven de NVM Erecode en kwaliteit na te streven. Welkom!

Lees meer...
...

Hoe staat het met de woningmarkt in de regio Wageningen?


door NVM op 16//2017, 11:3:12

De NVM-afdelingsvoorzitters zijn als geen ander op de hoogte van de situatie op de woningmarkt in hun regio. Hoog tijd dus om hen hierover aan het woord te laten. Dit keer gaan we in gesprek met voorzitter Jan Pieter van Woerekom van de afdeling Wageningen. “Ik denk dat deze regio een heel goed alternatief is voor de Randstedelijke gebieden”, aldus Van Woerekom.

Lees meer...