Makelaar in Borger

U wilt uw woning in Borger verkopen of bent op zoek naar een huis in Borger? Ongetwijfeld bent u zich aan het oriƫnteren op de makelaars dit in dit gebied actief zijn. Wijnholds Makelaardij is een van de makelaarskantoren in deze regio met veel succesvolle verkopen op zijn naam. Laat u dus vooral informeren over onze werkwijze en de manier waarop wij de verkoop en aankoop van huizen in Borger aanpakken.

Om te beginnen is Wijnholds Makelaardij een makelaarskantoor dat zich richt op kwaliteit en volledige ontzorging. Wij geloven in een optimale aanpak van de verkoop van een woning vanaf het allereerste begin. Bij ons zult u dus geen half werk aantreffen. Uw woning in Borger heeft al onze aandacht. Na een realistische waardepaling gaan we aan de slag met een optimale presentatie die zonder twijfel de aandacht zal trekken van iedereen die een woning zoekt in Borger.


Direct contact opnemen

 

Uw huis in Borger in de spotlights

Wijnholds Malelaardij is aangesloten bij de NVM. Dat levert u voordelen op. Daarnaast zorgt onze jarenlange ervaring en bouwkundige achtergrond ervoor dat we u deskundig ondersteunen op diverse vlakken. Wanneer u uw woning in Borger gaat verkopen, bieden de makelaars van Wijnholds Makelaardij u het volgende:  


-    Funda.nl: uw huis in Borger wordt hier volledig op gepresenteerd. Funda.nl is de meest gebruikte informatiebron van huizenzoekers.

-    We maken een volledige en informatieve full colour brochure, die geinteresseerden zowel digitaal als op papier kunnen ontvangen.    

-    Onze deskundige begeleiding gedurende het hele traject, dus inclusief het opstellen en samenstellen van benodigde documenten zoals de koopakte. Wij zorgen ook voor de overdracht aan de notaris en leggen u precies uit wat de werkwijze is. 

-    U mag altijd rekenen op adequate opvolging, zowel wanneer er geinteresseerden zich melden voor uw huis in Borger als wanneer de onderhandelingen echt van start gaan. We houden u bovendien continu op de hoogte, zodat u altijd exact weet wat er speelt.     

 

De verkoop van uw huis in Borger in goede handen 

Past de aanpak van onze makelaars bij de wensen die u heeft als het gaat om de verkoop van uw huis? Dan komen we graag persoonlijk kennismaken om uw woning in Borger te bekijken. Mogen we u binnenkort de hand schudden? Neem hiervoor geheel vrijblijvend contact met ons op.

Makelaar Tom Brinks