Makelaar in Odoorn

U woont in Odoorn en denkt erover uw huis te verkopen of een andere woning te kopen in het dorp? En u zou graag een deskundig advies van een goede makelaar ontvangen? Wijnholds Makelaardij is een bewezen succesvol makelaarskantoor dat veel ervaring heeft met de verkoop en aankoop van huizen in Odoorn. Bovendien zijn we aangesloten bij de NVM. Zeker wanneer u zoekt naar een ontzorgende makelaar die focust op een aanpak die vanaf het eerste begin optimaal is, nodigen wij u van harte uit voor een geheel vrijblijvende kennismaking.

Direct contact opnemen


Wijnholds Makelaardij is een makelaarskantoor dat zich focust op ontzorging. Wij geloven in een aanpak die vanaf het allereerste begin optimaal is, voor u én voor potentiële kopers. Een eerste indruk kunt u immers maar één keer maken! We stellen alles in het werk om geïnteresseerde huizenzoekers in Odoorn direct te enthousiasmeren. Hiervoor gebruiken we onze beproefde werkwijze die inmiddels al tot heel veel succesvolle woningverkopen in Odoorn heeft geleid. 

Uw huis in Odoorn professioneel gepresenteerd 

Wanneer u uw woning in Odoorn gaat verkopen, bieden de makelaars van Wijnholds Makelaardij u het volgende: 

-    Uitgebreide vermelding en presentatie van uw huis op Funda.nl. Een aantrekkelijke omschrijving en goede foto’s zorgen ervoor dat geïnteresseerden direct een goede indruk van uw huis in Odoorn krijgen.

-    De full colour brochure die we maken is voor alle geïnteresseerden opvraagbaar, op papier of digitaal.   

-    U mag gedurende het hele traject de beste begeleiding verwachten. Ook wanneer de verkoop van het huis een feit is en we de benodigde documenten gaan overdragen aan de notaris. U heeft er geen omkijken naar, alles is goed geregeld.

-    We hechten veel waarde aan goede informatievoorziening. We laten u iets weten over bezichtigingen die hebben plaatsgevonden en houden u steeds op de hoogte over vorderingen tijdens het onderhandelingsproces. U weet wat er speelt, we overleggen en zorgen zo voor een succesvol traject waar u een goed gevoel aan overhoudt.         

De verkoop van uw huis in Odoorn in goede handen 

Past de aanpak van onze makelaars bij de wensen die u heeft als het gaat om de verkoop van uw huis? Dan komen we graag persoonlijk kennismaken om uw woning in Odoorn te bekijken. Mogen we u binnenkort de hand schudden? Neem hiervoor geheel vrijblijvend contact met ons op.

Makelaar Tom Brinks