Wilgenlaan 1

Nieuw-buinen


Vraagprijs: € 199.000,- kosten koper
Status: Verkocht

Beschrijving

Voormalig schoolgebouw met bijgebouw gelegen op een mooie locatie in Nieuw Buinen. Kavel van circa 3850m² met vrij uitzicht aan de ene zijde en aan twee kanten omgeven door woningen. Kavel is grotendeels voorzien van bestrating.
Het gebouw heeft een oppervlakte van 780m² en een inhoud van 2850m³. Bestemming Dorpsgebied op het perceel, bijv maatschappelijke doeleinden (in de vorm van kerken, dorpshuis of verenigingsgebouw), detailhandel en dienstverlening, kantoren en ambachtelijke bedrijvigheid. Evt vrijstelling te verkrijgen voor een inpandige bedrijfs- of dienstwoning.

Indeling:
Hoofdentree – tochtportaal – gemeenschappelijke ruimte (ca 114m²) – toilet – toiletgroep met 3 toiletten en wastrog – werkkast met uitstortgootsteen – personeelskamer (24,5m²) – pantry (5m²) – leermiddelenkamer (10,7m²)- werkkast – gang – twee entrees – toiletgroep met 2 toiletten en wastrog – werkkast – leidstervertrek (12m²) – toiletgroep met 3 toiletten en douche – berging (11,5m²) - speel/werklokaal (120,5m²) – 5 leslokalen (resp. 3 x 76m² en 2 x 56m²) – van buitenaf bereikbare CV ruimte/ berging/ gasmeterkast. Vrijstaande berging met twee rijwielbergingen – vrijstaande berging voor brommerstalling. Voldoende parkeerruimte van circa 970m² bestrating.

Gebouw in  1978, voorzien van een HR ketel met radiatoren. Keukengeiser voor het warme water. Voorzien van dak- en muurisolatie en deels voorzien van dubbel glas. Verkennend bodemonderzoek aanwezig waaruit blijkt dat er geen beperkingen zijn voor het gebruiken van het object voor de aangegeven doeleinden. Biedingen volgens de biedingsvoorwaarden van de Gemeente Borger- Odoorn (opvraagbaar).

Een unieke kans om bedrijfsmatige activiteiten uit te voeren op een prachtige locatie.
 
Nieuw Buinen beschikt over circa 5000 inwoners en grenst aan de plaats Stadskanaal.
Gelegen op 5 autominuten van het centrum van Stadskanaal en met alle dagelijkse voorzieningen op loopafstand. Het Buinerhornsebos met waterpartijen alsmede diverse sportaccommodaties liggen in de naaste omgeving. Nieuw Buinen heeft goede verbindingen met Groningen, Emmen en Assen. Nieuw Buinen beschikt over een multicultureel centrum (MFA) waarin scholen, bibliotheek, dokterspraktijk met apotheek en buurtvoorzieningen zijn gevestigd. De sporthal is hier naast aanwezig.

Overdracht

Vraagprijs € 199.000,- kosten koper
Aangeboden sinds 24-01-2012
Status Verkocht
Aanvaarding In overleg

Bouw

Soort woonhuis ,
Bouwvorm Bestaande bouw
Bouwjaar Niet bekend

Oppervlakte en inhoud

Indeling

Buitenruimte

Garage