Home » Woningen » Valtherweg 36293, EXLOO

Valtherweg 36 293

7875 TB EXLOO
€ 499.500 k.k.

Omschrijving

Wijnholds Makelaardij biedt te koop aan: Zeer luxe recreatievilla gelegen op het mooie Familieresort Landal PUUR Exloo: Het Weidebos!

Welkom in deze prachtige villa die voorzien is van alle gemakken en luxe om uw vakantie of die van uw gasten tot een succes te maken. Enkele kenmerken waarom deze villa uniek is, zijn:

– In gebruikname vanaf 1 juli 2024. Dit houdt in dat deze recreatievilla zonder overdrachtsbelasting (10,4%) gekocht kan worden tot 1 december 2024;
– Royale eigen wellness-ruimte op de begane grond;
– Onbeperkt recreëren in uw eigen recreatievilla (mits deze niet verhuurd is);
– 24 zonnepanelen;
– Een perceel van maar liefst 912 m²;
– Terras op het zuiden;
– Omgeven door veel groen.

Omgeven door prachtige natuur en op een ruim perceel eigen grond is dit de perfecte plek om tot rust te komen. Deze villa biedt een ruim scala aan luxe zoals een wellness-ruimte, met onder andere een sauna en stoomdouche, een hoogwaardige inbouwkeuken en een fijne tuingerichte woonkamer. Door de twee slaapkamers op de verdieping is het de perfecte plek voor uw gasten of om samen met uw gezin heerlijk te genieten.

Parkfaciliteiten:
Puur Exloo biedt niet alleen luxe accommodaties, maar ook een scala aan voorzieningen die het bezettingsniveau van je investering versterken. Van het zwembad en de spa/wellness tot de kindvriendelijke pumptrack en minigolf, het park trekt een breed publiek aan. Met een restaurant van het hotel op het terrein en de nabijheid van Exloo, is het de perfecte plek voor vakantieplezier en/of hoge bezettingsgraden.

Locatievoordelen:
Deze recreatiewoning bevindt zich op loopafstand van een golfbaan en het Hippisch centrum van Exloo, waardoor het niet alleen een aantrekkelijke vakantiebestemming is, maar ook een slimme keuze voor golfliefhebbers of mensen in de paardenwereld. De omgeving van Exloo biedt daarnaast een overvloed aan natuurlijke schoonheid, wat de aantrekkingskracht voor huurders verder vergroot. Exloo zelf is ook erg toeristisch en trekt jaarlijks veel bezoekers. In Exloo vind je verschillende horeca gelegenheden, bezienswaardigheden en bijvoorbeeld groene excursies door de mooie natuur.

INDELING:
Entree/hal, luxe inbouwkeuken (voorzien van inductiekookplaat, afzuigkap, Quooker, vaatwasser, koelkast en combi-magnetron), woonkamer met veel natuurlijk lichtinval en doorgang naar de tuin. Via de hal komt u in uw eigen wellness-ruimte (voorzien van stoomdouche, sauna, ligbad en wastafelmeubel).

Verdieping: Overloop met twee royale slaapkamers die beide voorzien zijn van een eigen badkamer en suite (voorzien van inloopdouche en wastafelmeubel), toilet en stookruimte.

EXTRA INFORMATIE:
– Bouwjaar 2024;
– Lucht-waterwarmtepomp en vloerverwarming;
– Aparte berging;
– Vraagprijs is kosten koper incl. inventaris.

Ronald Vos RM RT

Ronald Vos RM RT

NVM Wonen & NVM Business NVM-Nieuwbouwspecialist

Wilt u meer weten over deze woning?

Ik vertel u er graag alles over.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs

€ 499.500 k.k.

Status

BESCHIKBAAR

Bouw

Soort woonhuis

VILLA

Bouwjaar

2024
Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte

98

Perceel

912

Inhoud

393

Indeling

Aantal kamers

3

Aantal slaapkamers

2

Meer weten over deze woning?

0591-548111

Stel een vraag via de mail

Vraag de brochure aan

Plan een bezichtiging

Weten wat uw woning waard is?

Heeft u verhuisplannen? Maak dan gebruik van onze gratis waardebepaling.

Deel deze woning

Bekijk deze woning op de kaart