Over Wijnholds Makelaardij

Wijnholds Makelaardij heeft ruime ervaring in de verkoop, aankoop en taxeren van onroerende zaken. Naast beëdigd makelaar/taxateur wonen, zijn wij ook actief op het gebied van bedrijfsonroerend goed. Met de juiste expertise is Wijnholds Makelaardij een vooraanstaande NVM makelaar in Zuid-Oost Drenthe.

De 4 beloftes van Wijnholds Makelaardij!

 • Altijd up-to-date
 • Wonen naar úw wens
 • Optimaal verkocht!
 • Altijd een tevreden gevoel
Home » Over ons

Ga voor het Wijnholds Effect

Het lidmaatschap van Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) biedt ons kantoor uitstekend zicht op de ontwikkelingen van de huizenmarkt en daarmee zijn wij goed op de hoogte van de verhouding tussen vraag en aanbod. U kunt meeprofiteren van de NVM-voordelen, zoals ons zoekersbestand op het Internet en het adverteren met uw woning op de site www.funda.nl en www.wijnholds-makelaardij.nl.

(Aan-) koop van een woning

Bent u zoekende naar een passende woning dan kunnen wij u voor u zoeken, adviseren en begeleiden bij de aankoop van uw droomhuis. We zijn makelaar én taxateur, maar kunnen u ook adviseren op juridisch, bouwkundig en financieel gebied.

Verkoop van uw woning

Wij kunnen u adviseren hoe u uw woning kunt onderscheiden van het overige aanbod. Hierdoor kunt u het zo snel mogelijk tegen de beste prijs verkopen.
Uw woning krijgt via ons kantoor de maximale aandacht in de markt. Tevens hebben wij een uitgebreid zoekersbestand. U ontvangt alleen zorgvuldig geselecteerde kopers, met wie wij uitsluitend op afspraak langskomen.

Hypotheekadvisering

Wijnholds Makelaardij werkt samen met onafhankelijke financiële adviseurs, welke geheel vrijblijvend een financieel advies kunnen geven. Een professionele hypotheekadviseur waar u eerlijke en betrouwbare adviezen en offertes kunt verwachten.

Team Wijnholds

Verkoopmakelaar

Zorgeloos uw huis verkopen?

Voordat u besluit uw huis te gaan verkopen, heeft u vast al goed nagedacht over uw wensen. Toch is het van belang om u goed te laten informeren en een onafhankelijk persoon de waarde van uw huis te laten bepalen. Want ook bij de verkoop van uw huis geldt: een eerste indruk kunt u geen twee keer maken.

Wijnholds Makelaardij heeft jarenlange ervaring in de verkoop van woningen in de regio Exloo, Borger, Emmen en wijde omgeving. In een vrijblijvend kennismakingsgesprek bekijken we samen met u wat een goede verkoopstrategie is. Vanzelfsprekend komt ook de vraagprijs aan bod en geven we aan welke aandachtspunten er zijn om uw woning verkoopklaar te maken. Vervolgens ontvangt u van ons een aanbod met daarin duidelijk uitgelegd wat u exact mag verwachten.

Ronald Vos RM RT
NVM Wonen & NVM Business
NVM-Nieuwbouwspecialist

Aankoopmakelaar

Huis kopen? Wij helpen u

Bij het kopen van een woning komt minstens zoveel kijken als bij de verkoop. U gaat namelijk een belangrijke beslissing nemen die gevolgen heeft voor vele jaren erna. Het is dus belangrijk dat u het juiste besluit neemt dat niet alleen is gebaseerd op emotie, maar juist ook op feiten. Wijnholds Makelaardij bekijkt huizen objectief en kan u zo op diverse vlakken adviseren en ondersteunen. Is de vraagprijs marktconform, zijn er aandachtspunten in het huis of in de wijk, hoe is de staat van onderhoud en zijn er mogelijke gebreken? 

Op diverse momenten in het aankooptraject kunt u uw wensen bij ons neerleggen en onze hulp inroepen. Wilt u dat we u helpen bij het vinden van uw droomhuis? Of zoekt u iemand die een vakkundige blik werpt op het huis dat u al enige tijd op het oog heeft en vervolgens voor u de onderhandelingen aangaat? Vanzelfsprekend helpen wij u graag ook bij het beoordelen van de contracten en de voorwaarden. Zo weet u zeker dat u een goede deal sluit en dat ook de kleine lettertjes geen onaangename verrassingen bevatten.

Hans de Poel
Assistent Makelaar

Assistent-makelaar

Huis kopen? Wij helpen u

Sinds 2008 ben ik werkzaam als binnendienstmedewerker in de makelaardij. Alle voorkomende binnendiensttaken zoals het plannen van afspraken, beantwoorden van de mail, maken van verkoopbrochures, opmaken van koopakten en het ontvangen van klanten zijn bij mij in goede handen.
Ik vind het belangrijk dat het contact met klanten laagdrempelig is en prettig verloopt. Een goede samenwerking en een goede dienstverlening zijn immers de sleutel tot succes bij de aan- of verkoop van uw (t)huis!

Ingrid Fennema
Assistent-makelaar 

Waarom Wijnholds Makelaardij?

 • Omdat u betrouwbaarheid en persoonlijke aandacht belangrijk vindt.
 • Omdat u een open communicatie van groot belang acht
 • Omdat u op de hoogte wil worden gehouden van de nieuwste ontwikkelingen
 • Omdat u het een voorwaarde vindt dat er nauwkeurig met uw gegevens wordt omgegaan
 • Omdat u het op prijs stelt dat bezichtigingen zo spoedig mogelijk worden geregeld
 • Omdat u staat op efficiency en snelheid van handelen
 • Omdat u behoefte heeft aan beleving, aandacht en accuratesse
 • Omdat u zaken wilt doen met een betrokken makelaardij!