Wij kennen de taal van ondernemers

Onze bedrijfsmakelaars hebben veel ervaring en kennis van de vastgoedmarkt en spreken de taal van ondernemers. Zij ondersteunen u als ondernemer graag bij de aan- of verkoop van een bedrijfspand. Met uw input realiseren onze deskundige makelaars een professionele transactie.

Waarom Wijnholds Makelaardij

  • Deskundige bedrijfsmakelaars
  • Kennis van de regionale vastgoedmarkt
  • Professionele vastgoed taxatie
Home » Bedrijfsmakelaar

Bedrijfshuisvesting gezocht

Zoek je geschikte kantoorruimte, bedrijfsruimte, winkelruimte, zorgvastgoed of woningportefeuilles? Dan starten we het liefst morgen nog met de zoektocht. Maar eerst maken we graag kennis en inventariseren we jouw wensen. Op basis hiervan stellen we een programma van eisen op. Zo kunnen we heel doelgericht te werk gaan en onze marktkennis inzetten. 

Bedrijfshuisvesting verkopen

Je pand of kavel verkopen? Laat het ons doen. We hebben jarenlange ervaring en staan onder de ondernemers in Zuid-Oost-Drenthe bekend als een betrouwbare partij. Wij weten letterlijk en figuurlijk wat er te koop is, waardoor we scherp kunnen onderhandelen. Een snelle verkoop tegen een zo gunstig mogelijke prijs, dat is waar we altijd naar streven.

Ronald Vos

Ronald Vos

RM RT NVM Wonen en Bedrijfsmatig Vastgoed Makelaar-Taxateur o.z.

Uw bedrijfsmakelaar

Meer weten over de mogelijkheden voor uw bedrijf?

Meer weten over vastgoed en taxatie?

Vaak spelen er veel belangen bij de aan- of verkoop van bedrijfspanden. Zo moet die aan- of verkoop aansluiten bij een korte- en langetermijnvisie van de onderneming. Onze makelaars kennen het klappen van de zweep en begeleiden u met de juiste expertise. Zij denken gericht met u mee.

Deze makelaars zorgen tevens voor een professionele taxatie van bedrijfspanden en bedrijfsmatig onroerend goed, die aan alle gestelde eisen voldoet.