Financiele diensten

Door samenwerking met diverse banken en financieel intermediairs kunnen wij u een hypotheek aanbieden welke perfect bij uw situatie past.

Waarom Wijnholds Makelaardij

  • Uw eigen adviseur
  • Persoonlijk advies
  • Eerlijke prijs
Home » Financiele diensten

Hypotheken

Wij regelen de zaak voor u van begin tot eind: van offerte-aanvraag tot en met het passeren van de akte. Een hypotheek is simpel gezegd een geldlening met een huis als onderpand. Over de lening moet rente betaald worden. Deze rente is tot op zekere hoogte aftrekbaar voor de inkomstenbelasting.

Het geleende geld zal uiteraard weer terugbetaald moeten worden. Bij het aangaan van een hypothecaire lening kan men afspraken maken over de wijze waarop de aflossing geschiedt.

• Uw eigen persoonlijke contactpersoon
• Alle soorten hypotheken en oplossingen zijn bij ons mogelijk
• Volledige ontzorging bij aanvragen, wijzigen of afsluiten
• Altijd dichtbij en bereikbaar voor vragen of hulp

Ronald Vos

Ronald Vos

RM RT NVM Wonen en Bedrijfsmatig Vastgoed Makelaar-Taxateur o.z.

Uw verkoopspecialist

Meer weten over de verkoop van uw woning?

Uw hypotheek van A tot Z geregeld

Volledig financieel ontzorgen

Zowel bij aankoop als verkoop van een woning is het belangrijk te weten hoe de financiële situatie is en hoe deze mogelijk voor u kan wijzigen. Bij aankoop van een woning adviseren onze financiële experts u over de meest passende hypotheek bij uw persoonlijke situatie. Wij dragen zorg voor taxaties bij aan- of verkoop van huizen en adviseren u bij (her)financiering in verband met bijvoorbeeld het oversluiten van een hypotheek, een echtscheiding of om welke andere reden dan ook.

Professionele taxaties

Ook als ondernemer kunt u bij Wijnholds terecht voor het laten taxeren van vastgoed. Daarvoor kunt u een beroep doen op onze gecertificeerde en gekwalificeerde taxateurs. Zij hebben kennis van de lokale markt en kunnen meedenken in uw vastgoedstrategie in verband met de toekomstvisie voor uw bedrijf. Onze taxateurs bieden een professioneel taxatierapport dat voldoet aan de gestelde eisen voor een waardebepaling van vastgoed.

Uw financiën goed geregeld?

Wijnholds Makelaardij werkt samen met onafhankelijke financiële adviseurs, welke geheel vrijblijvend een financieel advies kunnen geven. Een professionele hypotheekadviseur waar u eerlijke en betrouwbare adviezen en offertes kunt verwachten.