Contact met Wijnholds Makelaardij

Een huis kopen of verkopen is voor u niet alledaags. Voor onze makelaars wel. Zij zijn gedreven en enthousiaste professionals die met de kennis van uw wensen het beste uit die ene dag halen. Vervolgens begeleiden ze u verder in het proces of verwijzen naar onze experts als het gaat om bijvoorbeeld een taxatie of het afsluiten van een hypotheek. Ons team is gemotiveerd en enthousiast betrokken.

Ons team staat voor u klaar

  • Altijd vrolijk en klantvriendelijk
  • Korte lijntjes en persoonlijk contact
  • Professioneel advies en begeleiding
Home » Contact

Ga voor het Wijnholds Effect

Makelaars, bedrijfsmakelaars en taxateurs. Ze zijn onmisbaar in een proces van kopen en verkopen van woningen en bedrijfspanden. De professionals van Wijnholds staan voor u klaar om u van de beste adviezen te voorzien en een transactie zo nauwkeurig en vakkundig te laten verlopen.

Wij zijn gedreven vakmensen met ervaring op de woningmarkt en in de bedrijfsmakelaardij en zijn op de hoogte van de actuele ontwikkelingen. De woningmarkt is immers altijd in beweging en dat maakt de makelaardij een inspirerende en actieve tak van sport. We staan sterk in onze schoenen en bewegen tegelijkertijd flexibel met u mee. Uw wensen motiveren ons om de best mogelijke aan- en verkopen te bewerkstelligen.

Team Wijnholds

Contact met Wijnholds Makelaardij

Heeft u een vraag of wilt u in contact komen met één van onze makelaars? Maak dan gebruik van onderstaand contactformulier. Wij nemen spoedig contact met u op.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

2 + 7 =

Wijnholds Makelaardij

Zuiderhoofdstraat 7
7875 BW Exloo
KVK Nummer: 92732011

Openingstijden

Maandag 08:30 – 17:00
Dinsdag 08:30 – 17:00
Woensdag 08:30 – 17:00
Donderdag 08:30 – 17:00
Vrijdag 08:30 – 17:00
Zaterdag Op afspraak
Zondag Gesloten