Home » Ronald Vos uw vastgoedmakelaar Drenthe

Ronald Vos uw vastgoedmakelaar Drenthe

8 - 07 -2022 | Algemeen

Ik ben al 25 jaar actief in de makelaardij, hoofdzakelijk in de provincie Drenthe en beëdigd als makelaar-taxateur op het gebied van zowel woningen als bedrijfsmatig vastgoed en mede gespecialiseerd in nieuwbouw. Ik ben lid van de NVM. Voor al uw vragen op het gebied van woningen, commercieel vastgoed, taxaties en nieuwbouw in Drenthe en omgeving bent u bij mij aan het juiste adres!

Wat speelt er momenteel in de woningmarkt?

De huizenmarkt is momenteel erg dynamisch, hier in Drenthe maar ook elders in Nederland. Voortdurend in beweging. Ronald: “Het is op dit moment een spannende markt waarin zowel verkopers als kopers veel onzekerheden tegenkomen.  Aan de ene kant is er de krapte op de woningmarkt met een te klein woningaanbod voor het aantal woningzoekers. Aan de andere kant zien we onder andere de stijgende hypotheekrente en energieprijzen (die nog steeds hoger worden).

In dit spanningsveld is het voor consumenten vaak erg lastig om te beslissen wat een goede vervolgstap is op de huizenmarkt. Wij willen de klant graag ‘ontzorgen’ bij het nemen van een verhuisbeslissing. Dit doen we bijvoorbeeld door een vrijblijvend, persoonlijk gesprek.

In zo’n gesprek leggen klanten hun woonwensen en vragen aan ons voor. Vragen van dit moment zijn bijvoorbeeld ‘Ik wil graag gelijkvloers gaan wonen, maar is het wel verstandig om mijn huidige woning te verkopen?’ want ‘Is er vervolgens dan een goede woning die ik kan kopen?’ en ‘Wat zijn de financiële gevolgen?’.

Op onze beurt proberen wij deze vragen te beantwoorden en te kijken welke mogelijkheden er zijn op de huizenmarkt om de woonwensen uit te laten komen. Om mensen goed te kunnen adviseren is het belangrijk dat we altijd op de hoogte zijn van actuele ontwikkelingen. We volgen de huizenmarkt in Drenthe en elders in Nederland dan ook op de voet zodat we weten wat er speelt.”

Onze toegevoegde waarde als makelaar Drenthe

“We willen de woningmarkt graag zo dicht mogelijk bij u de consument brengen. Dit doen we op verschillende manieren. Onze geheel vernieuwde website geeft naast het aanbod van woningen en bedrijfspanden ook een goed beeld van onze diensten. Maar, waar anderen stoppen gaat Wijnholds Makelaardij verder. Een mooi voorbeeld is het digitale verkoopdossier.

Als wij uw woning verkopen, kunt u alle stappen die wij zetten in het verkoopproces, volgen. Vanaf de eerste afspraak tot en met de uiteindelijke verkoop. Een ander voorbeeld is het actief onder de aandacht brengen van woningen bij de klant. Dit doen we door voordat een woning op internet komt, klanten van wie we zien dat de woonwensen aansluiten bij de woning, te melden dat deze woning in de verkoop komt. Zo heeft u een grotere kans om uw droomhuis in Drenthe en elders in Nederland te vinden.”